Elu24 video! Loïc Nottet vallutab eestlaste südameid ja Eurovisiooni finaali oma esimese singliga

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba täna õhtul selgub 60. Eurovisiooni lauluvõistlusel Viinis, kes võidab sel aastal ning viib peaauhinna kodumaale. Teiste seas astub lavale ka Belgia artist Loïc Nottet looga "Rhythm Inside". Elu24 uuris lähemalt, mis tunded teda vahetult enne finaali valdavad.

Paljude eestlaste lemmik Loïc Nottet tundis end enne finaali ja pärast peaproovi väga hästi ja ootab põnevusega, mil taas lavale astuda.

Eurovisiooni lava on siiani suurim, kus Nottet on esinenud ning muusik naudib praegust lava väga: "See on põhjus, miks selle töö valisin, mulle meeldib laval" rääkis staar Elu24-le, et see publik ja atmosfäär on just see, mida ta esinedes otsib ja see annab talle julgust.

Noormehe hitt "Rhythm Inside" pole just tüüpiline eurolugu. "Kirjutasin laulu enne, kui teadasin, et sellega Eurovisioonil osalen. Kui otsustasin võistlusel osaleda, ütlesin rahvustelevisioonis, et nõustun Belgiat esindama, aga enda looga ja enda universumiga. "Rhythm Inside" on minu esimene singel ja pidi saama minu näo. See on noor ja rütmikas. Kuna ma olen tantsija, siis rütm on tähtis."

Lisaks on loo omapärane koreograafia inspireeritud muusikast ning seda luues jäi ta enda vastu ausaks.

Vaata videost, millise vahva tervituse saadab staar Eestisse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles