Sussigalerii: Naistel tuleks tuhvlite kandmine punasel vaibal seadusega keelata!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oled üll tõmmanud šiki kostüümi või peene õhtukleidi. Lähed glamuursele sünnipäevapeole ning kohale jõudes kästakse sul kingad jalast võtta ning varba otsa vildist vanaema sussid tõmmata. Muidugi, kui sul vahetusjalatseid kaasas ei ole. Tuju on nullis ja tahaks koju minna... Kui oled kõvemast puust, keeldud lohvakatest tuhvlitest ning sukeldud peomöllu paljajalu või sukkades. Tühja neist varvastel talluvatest külalistest või augulisteks tantsitud sukkpükstest!

Reedel, 22. mail esitles moekunstnik Liisi Eesmaa oma müstilist 2015 aasta kevad-suvist kollektsiooni Hüperborea multimeedia klubi-teatris Erinevate Tubade Klubi.

Foto: Tiit Mõtus

Telliskivi loomelinnakus asuvas klubi-teatris Erinevate Tubade Klubi on omad põnevad traditsioonid juba koha avamisest saadik. Nimelt tuleb oma kingad-saapad jalast võtta, kangast kotti, kappi või riiulisse panna ja varba otsa susata vildist sussid. Seda juhul, kui vahetuskingi kaasas ei ole.

Foto: Tiit Mõtus

Isegi glamuurse moeshow toimumine klubis ei muuda reegleid. Osa külalisi on kuulekad ja jätab  käimad garderoobi. Osa, kes varemgi lokaalis käinud ja ei soovi teiste kantud  susse, on kaasa võtnud isiklikud peened vahetusjalatsid, kolmandad keeravad lihtsalt nina ukse poole ja lahkuvad.

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

"Naistel tuleks tuhvlite kandmine punasel vaibal seadusega keelata!" porises sellise korralduse peale üks moegalal viibinud meesterahvas.

Vaata pildigaleriid!

Mida sina asjast arvad?

Kas naine ja suss sobivad kokku?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles