Pildid: Näitlejatar Elina Purde taas seltskonnalainel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa müstilise moeshow Hüperborea värvikas publik. Elina Purde (endine Pähklimägi) koos abikaasaga Andrus Purdega ja Liisi Eesmaa loomingus
Liisi Eesmaa müstilise moeshow Hüperborea värvikas publik. Elina Purde (endine Pähklimägi) koos abikaasaga Andrus Purdega ja Liisi Eesmaa loomingus Foto: Tiit Mõtus

Teleseriaalis "Kättemaksukontor" kuulsust niitnud näitlejatar Elina Purdet (endine Pähklimägi), pole juba ammu seltskonnaüritustel näha olnud. Reede õhtul väisas kaunitar koos abikaasaga moelooja ja hea sõbranna Liisi Eesmaa 3D müstilist moeshowd ning nägi suurepärane välja.

Foto: Tiit Mõtus

Elina kandis Liisi Eesmaa moeloomingut

Elina elus on peale "Kättemaksukontorist" lahkumist jõudnud nii mõndagi toimuda.

Näitlejanna Elina Pähklimägi (31) sõlmis suve hakul 2014 oma teise abielu. Tema kaasaks sai ettevõtjast kallim Andrus Purde (36). 

Nende sõprus alagas juba 2012. aasta suvel. Elina ja Andrus harrastavad sportlikku eluviisi. Elinale istuvad ujumine, suusatamine, jooksmine ja surfamine. Ka Andrus on kirglik surfar.

Foto: Tiit Mõtus

Aasta alguses panid abikaasad oma armupesa, 85-ruutmeetrise korteri Kalamajas müüki. Üks eukohavahetuse põhjusi oli see, et esimese vabariigi aegse maja krunt oli pigem autoparkla kui õdus murulapike, kus väikelapsed võiksid ringi hüpata.  Kuu aega pärast pulmi tuli ilmale noorpaari esimene tütar Mia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles