Galerii: Liisi Eesmaa näitas müstilist 3D moodi - Hüperborea

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 22. mail esitles moekunstnik Liisi Eesmaa oma müstilist 2015 aasta kevad-suvist kollektsiooni Hüperborea multimeedia klubi-teatris Erinevate Tubade Klubi.

Foto: Tiit Mõtus
Kevad-suvi 2015 kollektsiooni keskmes on kodumaine troopika, maagiline loodus ja müütiline Hüperborea saar, mis mõnedel andmetel võis paikneda just Baltimaade koordinaatidel. 
 

 
«Hüperborea on minu jaoks meelteseisund - viibimine salajases paradiisiaias, kus valitseb igavene õndsus ja tunne on kõikvõimas. Just sellised emotsioonid saadavad mind kodumaa metsades ja laantes ringi seigledes ja liivarannas rullides,» kommenteeris moelooja. 
 

 

 
Liisi Eesmaa on tuntud oma julge käekirja ja mustrite poolest, mis saabuval hooajal ülistavad kodumaise looduse ilu ja võlu. Lavale jõudis 35 erinevat kõrgmoe komplekti.
 

 

Etenduse tarbeks valmisid Liisi Eesmaa ja arhitekt Sille Pihlaku koostööna ka unikaalsed peakatted - ulmelised nokad ja kübarad, mis on inspireeritud kiili tiibadest. Lisaks nii laserlõikuses valminud ja  3D-prinditud peakatetele tõi moeetendus lavale esimesed omanäolised 3D-prinditud moeaksessuaarid, mida aitas teostada Shaperize. 
 
 

«Idee kiili tiibadest tekkis uue kollektsiooni fookuses olevast Hüperborea müüdist. Hüperborea saarele pääses vaid läbi õhu ja visualiseerisin, kuidas imelised tiivulised olendid nagu kiilid transpordivad saarele jumalaid. Sille oma arhitektuurialaste teadmistega lahendas peakatete tehnoolooglise poole ja töötas välja 3D-joonised. Oodata on midagi väga erilist!» kirjeldab Liisi Eesmaa moe-, arhitektuuri- ja 3D-maailma kohtumist.

 
Vaata pildigaleriid!
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles