Kui Elina ja Stig oleks päriselt armunud, võiks nad ka Eurovisiooni võita!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015 aftekas.
Elina Born ja Stig Rästa
Eesti Laul 2015 aftekas. Elina Born ja Stig Rästa Foto: Viktor Burkivski

Elina ja Stig oleksid ka eraelus suurepärane paar?

Laupäeval Viinis toimuval Eurovisiooni lauluvõistluse finaalis esindavad Eestit Elina Born ja Stig Rästa. Enne Viini sõitmist heideti tihti Elinale ja Stigile ette, et laval jääb neil omavahelisest kirest puudu.

Foto: Viktor Burkivski

Kehakeele ekspert Ülli Kukumägi aga räägib läbi oma professionaalse pilgu, milline kirg on lavapartnerite vahel tegelikult ja miks nad peaks ka eraelus suhtesse minema.

Ülli Kukumägi: Eurovisiooni lauluvõistluse ümber käiv trall on Elinat ja Stigi tugevalt ühendanud. Nendest saaks tegelikult väga hea paar. Neil on asju, mis neid ühendavad ja armastus eeldab ju ka sõbrasuhet.

Kui nad koos intervjuusid annavad, siis neil on väga hea sünkroonsus. Nad annavad üksteisele sõnajärge üle. Nad kuulavad, mida teine vastab. Nad on täistiim.

Stig isegi vist ei saaks aru, kui Elina teda kaaslaseks tahaks, sest tal on selline kunstnikuloomus. Ta on omas maailmas, tal on nii huvitav oma maailmas... Hetkel hoiab nende kirge tagasi ka tööalane suhe.

Kui nad oleks päriselt armunud, võiks nad ka Eurovisiooni võita. Just tõeline kirg on see, mida rahvas näha ja tunda tahab.

Vaata lähemalt videost!

Mida sina asjast arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles