Galerii: Disainiturgu külastas kokku üle 2000 inimese

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval, 21. mail toimus Kultuurikatlas Eesti Disainikeskuse korraldatud Disainiturg, kus müüsid oma tooteid üle 60 disaineri ja kaubamärgi.

Teist korda toimunud turul müüsid oma loodut Eesti disainerite paremik ning kaubeldi nii rõivaste, aksessuaare, kottide, illustratsioonide, plakatite, sisustustoodete, vaipade, mööbli ja palju muuga.

Foto: Tõnu Tunnel

 Lisaks Eesti disaineritele esitlesid end Eestis esmakordselt ka kaks Leedu disainerite kaubamärki – March ja Okiiko. Mitmeid tooteid, nagu disainibüroo AKU disainerite brändi IsoCuti lõikelaud ja lastele mõeldud sadulat Nööpsadul, esitleti turul esmakordselt. 

Foto: Tõnu Tunnel

«Disainituruga soovime me tuua hea Eesti disaini inimesteni ja anda võimaluse Eestis disainitud ja tooteid otse disaineritelt osta. Inimestele on oluline disaineriga silmast-silma suhelda ja näha tegijaid toodete taga,» võtab kokku Disainituru korraldaja Maris Takk. 

Foto: Tõnu Tunnel

Päeva jooksul külastas Disainiturgu üle 2000 inimesi ja lisaks kohalikele disainifännidele leidus ostjaid ka USAst, Hiinast, Saksamaalt, Soomest ja mujalt. 

Järgmine disainiturg toimub jõulude eel taas Kultuurikatlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles