Putini väidetav kallim käis iluoperatsioonil?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva Foto: Youtube

Venemaa presidendi Vladimir Putini salakallimaks peetava endise iluvõimleja Alina Kabajeva välimuse drastiline muutumine pani Venemaa kollase meedia kihama.

Kabajeva ilumus üle mitme kuu taas avalikkuse ette enda korraldatud iluvõimlemisüritusel kandes kleiti, mis tekitas spekulatsiooni, et kas ta on rase või alles sünnitanud.

Venemaa ja ka Ukraina internetiväljaannetes on Kabajeva välimust lahatud detailselt.

Lehekülg gordonua.com teatel võis venelanna käia iluoperatsioonil, kuna ta näo ja silmade kuju on muutunud.

«Võimalik, et ta on rase. Kuid ta võis käia ka iluoperatsioonil. Ka rasedana saab teha protseduure, mis nägu tundmatuseni muudavad,» kirjutati.

Lehekülg ictv.ua pani üles pildid, millel on Kabajeva varem ja milline ta näeb nüüd välja.

Varasematel piltidel olevat naine «neiulik», samas kui uutel on ta «proualik».

Lisaks on üles pandud fotosid, millel Putin ja Kabajeva on koos. Piltidelt paljastub, et kui Venemaa presidendilt on aastatega kortse aina vähemaks jäänud, siis Kabajevale on neid üllatavalt kiiresti juurde tulnud.

Ühes Ukraina kollases väljaandes küsitakse, et kas Putin varastas Kabajevalt botoxit.

Jutud Putini ja Kabajeva väidetavast suhtest on olnud liikvel alates 2008. aastast, kuid Kreml on need seni ümber lükanud.

Märtsis hakkasid nii Venemaa kui teiste riikide meedias levima jutud Kabajeva väidetavast sünnitamisest Šveitsis. Ta olevat seal ilmale toonud poja, kelle isaks võib olla Putin.

Meedia teatel võib sellega selgitada naise varasemast ümaramat keha ning laia kleidi kandmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles