Elu24 video! Ekstra Eurovisoonile sõitnud eestlased avaldasid oma kõigi aegade lemmikumad eurolood kodumaalt

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uurisime vahetult Eurovisiooni lauluvõistluse teise poolfinaali eel, kas leiame ka täna Wiener Stadthalle eest mõne Eesti lipuga inimese ning komistasime õnnelikult kahe eestlasest neiu otsa, kes olid ekstra Eestist tulnud euromöllule kaasa elama.
 

Ekstra Eestist Eurovisioonile sõitunud Maarika ja Heleen küll Eestile esimeses poolfinaalis kaasa elamas ei käinud, aga aimasid ette, et küll Elina ja Stig koha finaalis välja võitlevad.

Finaali neiud pileteid ei saanud, seega liputavad Eesti auks lippe ainult täna teises poolfinaalis, kus teiste seas teevad etteaste favoriit Rootsi, Läti ja Leedu.

Neidude jaoks on Eestile finaalis suurimas konkurendiks nende ühine lemmik Itaalia ansambel Il Volo, kes laulab võimsas loos suurest armastusest. Lisaks peavad neidud tugevaks Venemaad.

Läbi aegade parimateks Eestit esindanud Eurovisiooni lugudeks peavad neiud Urban Symphony lugu "Rändajaid" ja Inese "Once in a Liftime".

Vaata videost, mis vahva sõnumi edastavad fännid Elinale ja Stigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles