Erotic Cinema «Dirty Dancing» toob lavale postitantsu meistrid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erotic Cinema «Dirty Dancing»
Erotic Cinema «Dirty Dancing» Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 22.mail toimub koostöös Viru Valgega klubi Teater üks populaarseimaid pidusid - Erotic Cinema, mis sel korral toob kohale «Dirty Dancing» esindajad. 

Läbi aegade ühele populaarseimale filmile «Dirty Dancing» on Klubi Teater leidnud veelgi kütkestavama tõlgenduse ning seega jõuabki  «Dirty Dancing» klubisse Teater postitantsu kütkestavate võlude näol.

Foto: Klubi Teater

Sel reedel vallutavad klubi Teatri seksikad postitantsijad, kes toovad lavale erootiliste sugemetega lavaprogrammi. Erotic Cinema on pidudesari, kus külalistele pakutakse erutavaid elamusi nagu vanades klassikalistes erootikafilmides. Tänapäeva pornost ja labastest paljastustest küllastunud maailmas soovib Klubi Teater maitseka erootika jälle au sisse tõsta. Esmakordselt aset leidev postitantsu show on tulvil sensuaalset pinget ja kütkestavaid liigutusi. Lisades neile juurde postitantsu parimad küljed, on tulemuseks vastupandamatu Erotic Cinema «Dirty Dancing» lavashow. 

Foto: Klubi Teater

Laval ülesastuvad kaunitarid on kui Sinu metsikuimad unistused ja Erotic Cinema «Dirty Dancing» teeb need unistused teoks.  See on rohkem, kui lihtsalt pidu, see on elamus. 

Juba sel reedel ootab klubis Teater kõiki Erotic Cinema «Dirty Dancing». Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles