«Eesti selgeltnägijate tuleproov» otsib uusi osalisi ja müstilisi lugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nastja
Nastja Foto: TV3

TV3 kutsub sarja «Eesti selgeltnägijate tuleproov» osalema inimesi, kel on erilised selgeltnägemise võimed. Lisaks on oodatud lood seletamatutest ja müstilistest juhtumitest, millele tavalisel moel pole suudetud vastust leida.

«Eesti selgeltnägijate tuleproov" jõuab peagi TV3 vaatajate ette, et proovile panna osalejate erakordsed võimed ning samas lahendada salapäraseid juhtumeid ja uurida lugusid, mis Eestimaa inimesi paeluvad.

Sarjas osalemine on suurepärane võimalus kõigile, kes on kogenud, et nad näevad ja tunnetavad teistest rohkem; kel on eriline intuitsioon; kelle unenäod on tähenduslikud või kes lihtsalt soovivad kinnitust, et neis on peidus tõeline selgeltnägija. «Eesti selgeltnägijate tuleproovis» osaleda soovijate kogunemine ja esimeste ülesannete lahendamine toimub laupäeval, 30. mail Tallinnas.

Foto: TV3

Ühtlasi annab «Eesti selgeltnägijate tuleproov» võimaluse televaatajatele neid vaevanud müstilistele lugudele vastuseid leida. Oma loo võivad rääkida kõik, kellele ei anna rahu näiteks järgmised teemad:

-        kui elus või perekonnaloos on seiku, mille kohta on küll pisut teada, kuid leidub ikka veel mõni saladuslik asjaolu, mis kõiki huvitab;

-        kui reaalselt on olemas maa, koht või maja, mille kohta räägitakse müstilisi lugusid;

-        kui on tekkinud soov vaadata minevikku või tulevikku jne

Endast saavad teada anda ka need, kes on lihtsalt uudishimulikud ja on valmis testima, kas eriliste võimetega inimesed suudavad nende kohta midagi üllatavat öelda.

Foto: TV3

Nii osaleda soovijatelt kui ka lugude rääkijailt oodatakse kirja e-postile: tuleproov@tv3.ee või tavaposti teel: Osakond OÜ, Tartu mnt 63, Tallinn 10115; samuti saab helistada: 683 5488.

2008. aastal ilmus saates «Selgeltnägijate tuleproov» avalikkuse ette nooruke selgeltnägija Nastja, kelle läbinägelikkus hämmastas kõiki. Aasta hiljem kerkis sarjast esile mitu eriliste võimetega inimest, kes rahva pahviks lõid. Nüüd on taas aeg üles leida need, kelles peitub jõud,  mis võib muuta maailma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles