Flow Festivali boss Lil Tony esineb sel reedel klubis Privé

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil Tony
Lil Tony Foto: Promopilt / Klubi Privé

Klubi Privé võõrustab sel reedel Helsingi iga-aastase Flow Festivali loojat ja bossi ning DJ’d Lil Tony! Mees on ka paljude menukaimate Helsingi ööklubide taga nagu Kerma, Redrum, Kaiku, Kuudeslinja jms. Lisaks kõigele on ta ka suurepärane DJ ning produtsent.

Lil Tony on ligi 20 aastat kujundanud oma kodulinna Helsingi klubimuusika maastikku juhtides legendaarseid klubisid nagu Kerma, sOda, Rose Garden, Redrum, Kaiku, Aaniwalli ja Kuudes linja. Lisaks sellele on ta Flow Festivali üks loojatest, millest on tänaseks kujunenud üks Euroopa parimaid üritusi. 2015. aasta peaesinejate hulka kuuluvad Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Beck, Florence + The Machine, Major Lazer, Nina Kraviz ja loomulikult Lil Tony ise.

DJna on Lil Tony tuntud oma house ja techno muusikavaliku poolest. Kuigi tema muusikaarmastus sai alguse Detroit, New York ja Chicago house muusikast, puudub tal igasugune eelarvamus stiilide ja muusikute suhtes ning on tuntud oma eklektilise valiku poolest nii kuulamiseks, kui ööklubis. Lil Tony on respekteeritud igas Euroopa nurgas, ta on mänginud klubides nagu Panorama Bar, Robert Johnson, Subclub, Fabric, Lux, Plastic People jms.

Lisaks peaesinejale valivad reedesel üritusel muusikat Merimell, Artur Lääts ning Exit Safe Mode ehk 1DERL&. Klubi uksed avatakse südaööl ning vanusepiirang on 20 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles