Galerii: McDonald’si tasuta burgerit soovinud inimesed ummistasid restorane ja tänavaid kõikjal Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul tähistas McDonald’s 20 tegevusaasta täitumist Eesti turul, pakkudes kell 20.00 20 minuti jooksul tasuta Big Mac burgereid, friikartuleid ja jäätisekokteile. Tallinnas Viru restoranis, Tartus Turu restoranis ning Narva ja Pärnu restoranides toimunud peole tulnud noored täitsid juba pool tundi enne ürituse algust nii restoranid kui ka ümbritsevad parklad ja tänavad.

«Me oleme tõeliselt rõõmsad sellise menu üle ja ülimalt tänulikud kõigile külastajatele, kes tulid meiega suurt juubelit tähistama. Kuigi järjekorrad venisid väga pikaks, siis olid kõik külastajad ääretult viisakad ja heatujulised ning mingit rüselust ei tekkinud. Meie meeskonnad olid hoogtööks valmis ning tuhanded inimesed said sünnipäevale tuleku puhul kingiks maitsva suutäie,» sõnas McDonald’s Baltikumi tegevjuht Vladimir Janevski.

Foto: McDonald's

Kõige pikem järjekord tekkis Tartu Turu tänava McDonald’s restoranis, kus tekkis kaks huviliste rivi – üks McDonald’s restoranist Statoilini ja teine mõnesaja meetrine rivi Zeppelini keskuse parklani. Et sünnipäevalised ei takistaks liiklust, aitas  olukorda koordineerida ka politsei.

Foto: McDonald's

«Pärast kaht aastakümmet suudavad siinsed inimesed meid jätkuvalt üllatada ja see teebki Eestis tegutsemise ütlemata huvitavaks. Kes aga eilsele sünnipäevaüritusele tulla ei saanud, neil ei ole vaja meelt heita – tegu oli vaid esimese sammuga meie juubeliaasta algatuses «20 heategu». Seega – püsige lainel! Me täname kõiki, kes on meie 20-aastasesse edulukku panustanud ning loodame, et saame üheskoos teha veel palju suuri tegusid,» ütles Janevski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles