Jeremy Clarkson: olen juhtunus ise süüdi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Autosaate «Top Gear» ekssaatejuht Jeremy Clarkson olevat varem öelnud, et BBCs töötab kohutavaid inimesi, kuid nüüd ta tunnistas, et ta konflikt produtsendiga ja lõpuks vallandamine on ainüksi tema enda süü.

Clarkson esines Briti Radio 2 saates «Chris Evans Breakfast Show», milles avaldas kahetsust, et ta tekitas olukorra, mis võttis talt südamelähedase töö, kirjutab Daily Mail.

Samas ta «piitsutas» oma endisi tööandjaid, öeldes et nende seas on lausa kohutavaid inimesi.

Clarksoni sõnul oli «Top Gear» tema «beebi» väga pikka aega ning tal on valus, et kõik negatiivselt lõppes.

«Tegin rumala vea ja ma ei peaks kaeblema. Töötasin BBCs 27 aastat ning olin kaasajastatud «Top Geari» juht viimased 12 aastat. See saade oli minu «lapsuke». Mulle meeldis, mida ma tegin ja ma pöörasin igale detailile tähelepanu. Tunnen end nüüd nagu suur tühi auk,» lisas ekssaatejuht.

Clarksoni kinnitusel oli tal kahju «Top Geari» maha jätta ning tal ei ole veel selge, mid ta edasi tegema hakkab.

BBC vallandas Clarksoni märtsis pärast intsidenti, milles ta lõi produtsent Oisin Tymonit. Tüli põhjuseks oli toit, mis Clarksonile ei meeldinud.

BBC siseuuringu kohaselt sõimas Clarkson North Yorkshire`i hotellis produtsenti umbes 20 minutit ning siis lõi teda näkku.

Briti meedia teatel peavad Jeremy Clarkson ja ta endised kaassaatejuhid Richard Hammond ja James May läbirääkimisi nii telekanali ITV kui internetipõhise meediakanaliga Netflix.

Kolmikul on käsil «Top Gear» live-tuur, milles astutakse üles Ühendkuningriigis, Lõuna-Aafrika Vabariigis, Austraalias ja veel mitmes kohas.

«Top Geari» kolm viimast saadet, kus on näha Clarksonit, Mayd ja Hammondit, peaks veel sel aastal eetrisse minema.

Clarksoni sõnul naudib ta töötu seisundit ning tal on vabadust teha asju, mida ta tööd tehes teha ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles