Iisraellanna sõnul päästis «Gray anatoomia» ta elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Iisraelis elava naise sõnul päästis menukas arstiseriaal «Gray anatoomia» ta elu kui tal leiti rinnast kõva tükk, mis osutus vähkkasvajaks.

Kaks aastat tagasi käis Sarit Fishbaine oma rindu kontrollimas ning arst leidis, et ta rindades on tükid, need ei ole kasvajad, edastab Huffington Post.

«Olin siis 34-aastane, hea tervise juures ning imetasin oma kolmandat last. Arst arvas siis, et rindades olevad moodustised on tingitud rinnapiimast ning need peaks kaduma kui rinnaga toitmine lõpetada,» meenutas naine.

Kuus kuud hiljem lõpetas ta lapse rinnaga toitmise, kuid mügarik ta vasakus rinnas ei kadunud. Ta ei muretsenud, kuid siis nägi ta ühte osa seriaalist «Gray anatoomia» ja tal tekkis kahtlus.

«Tegemist oli osaga, kus noor ema läks Seattle`i haiglasse rinnaeemaldusoperatsioonile. Arstid olid arvanud, et tal kogunes rinda piima, tegelikult oli tal vähkkasvaja. Ma ei suutnud nähtut unustada, sest minu jaoks oli see nagu hoiatus,» teatas iisraellanna.

 Fishbaine külastas siis ühte teist rinnaspetsialisti, kes lasi teha mammograafia ja biopsia.

Ilmnes, et naisel oli kaugele arenenud rinnavähk, mis oli jõudnud ka lümfidesse.

«Mind saadeti kohe keemiaravile ning pärast seda tehti operatsioon. Hiljem tuli rind eemaldada. Mul on hea meel, et sattusin vaatama seriaali «Grey anatoomia», sest jumal saatis mulle selle kaudu sõnumi,» lausus iisraellanna.

Kuvutzat Yavnes elav naine on nüüd vähist vaba ning talle tehakse veel kunstrinna paigaldamise operatsioon.

«Gray anatoomia» produtsent ja stsenarist Shonda Rhimes jagas Fishbaine´i lugu Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles