Teismelist rahabossi tabas karm reaalsuskontroll: ei läinud nii, nagu ma tahtsin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismeline rahaboss Sirle
Teismeline rahaboss Sirle Foto: TV3

TV3 sarjas «Teismeline rahaboss» sai seekord pere rahakoti enda kätte 15-aastane Sirle, kes oli seni harjunud kokku hoidma.

15-aastane Sirle on elanud mitmel pool välismaal ning sügisel on perel taas plaan kolida ja seetõttu sooviti võimalikult palju säästa. Sirle ema ja õdede sõnul on neiu paras kooner, kes kõikide teiste kulutustel silma peal hoiab. 

Saates selgus aga midagi üllatavalt - pere rahakoti kätte saanud Sirle unustas kokkuhoidlikkuse täielikult ära. 3055 eurot enda käsutusse saanud Sirle plaanis Hispaania reisiks säästa 600 eurot, kuid alles jäi vaid 46 eurot. Kõige rohkem raiskas Sirle riiete peale.

«Ei läinud nii, nagu ma tahtsin,» tunnistas Sirle. «Ma näen teistmoodi, kuidas see raha läheb. See on üsnagi naljakas ja hirmuäratav.»

Sirle ütles, et talle ei meeldinud kogu pere rahaasjade eest vastutada. 

«Ma ikka täiega tundsin, et see kõik ongi minu ja saan teha ükskõik, mida tahan ilma mingite kohustusteta. Aga kuna ma olen teismeline, siis me oleme ikka harjunud, et me ei pea mingeid täiskasvanulikke asju tegema. Lihtsalt läksin, nagu ise soovisin,» seletas Sirle.

Selle tulemusena juhtuski, et kokkuhoidlik ja kitsi Sirle säästi üle kümne korra vähem kui ta alguses plaanis.

«Need igapäevased pisisasjad, kuhu raha kulub, teevadki lõpuks suure. Ma arvan, et Sirle saabki nüüd sellest väga hästi aru,» märkis isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles