TV3 operaator Urmas sattus Kambodžas haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 operaator Urmas sattus Kambodžas haiglasse
TV3 operaator Urmas sattus Kambodžas haiglasse Foto: TV3

Seitsmeste Kambodža reis kiskus ekstreemseks, kui TV3 operaator Urmas sattus kohalikku haiglasse. 

Foto: Seitsmesed

Kambodžat kas armastatakse või mitte - külmaks ei jäta see riik kedagi. Seal pakutavadroad viivad paljudel keeled alla. Sööki armastavad kohalikud valmistada aga värskes õhus. Näiteks konn koos riisiga maksab tänavarestoranis üks dollar.

Foto: TV3

Kambodžas on väga tähtis õhtusöök. Ülesöömise korral aga on võimalik lahti saada oksendamise abil selleks ette nähtud kraanikaussidesse.  

Sööma-ja tantsupidu aga TV3 operaatorile hästi ei mõjunud - nimelt sattus operaator Urmas Pardane järgmisel päeval bakteriaalse infektsiooniga haiglasse. 

Foto: TV3

Saatetiim kohtus ka eestlase Sten-Erikuga, kes on maailmas ringi rännanud juba kümme aastat, kuid Kambodžas elanud umbes kaks aastat. 

 

Foto: TV3

Lisaks kohtuti ka sakslase Robertiga, kes naudib igat päeva Kambodžas, olles eelnevalt maha müünud oma mootorrattapoe Saksamaal ja kolides soojale maale, paradiisi. 

 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles