Video: Putini väidetav kallim on taas avalikkuses – kas rase või alles sünnitanud?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Vladimir Putini kallimaks ja laste emaks peetav endine iluvõimleja Alina Kabajeva on pärast pikka pausi taas avalikkuses, kuid muutunud välimusega.

Kabajeva osales omanimelisel laste iluvõimlemisüritusel laias punases pitskleidis, mis tekitas spekulatsioonidelaviini, et ta on rase, edastab RRNews.ru.

Võrreldes varasemate fotodega, on Kabajeva märgatavalt muutunud.

«Võimalik, et ta on rase. Teda oli raske ära tunda, sest ta ei näinud välja selline nagu varem,» kirjutati  Venemaa kõmumeedias.

Osa tabloide aga arvas, et ta on lähiajal sünnitanud ning ei ole veel tavapärast kehalist vormi saavutanud.

«Kabajeva ümar keha tõi jälle esile jutud, et ta tõi mõni aeg tagasi Šveitsis ilmale lapse, kelle isa on Vladimir Putin,» teatas lehekülg vladtime.ru.

Märtsis teatasid mitmed Vene ja lääne väljaanded, et Vladimir Putin võis saada uuesti isaks ning Kabajeva sünnitas talle Šveitsis tütre.

Putini pressijuht Dmitri Peskov lükkas siis selle väite ümber.

Kabajeva ja Putini suhtest on kirjutatud alates 2008. aastast, kuid nii Putin kui Kabajeva on suhet eitanud. Sellegi poolest ei ole jutud kuhugi kadunud.

On ka neid venelasi, kellele teeb Putini ja Kabajeva pidev laste loetlemine nalja.

«Mul on juba segamini, kui palju Putin ja Kabajeva lapsi on saanud,» muigas ajakirjanik Andrei Jegorov oma blogis.

Talle vastati täiesti tõsimeelselt, et Putinil ja Kabajeval on varasemast kaks poega ning sel aastal sündis tütar.

Kabajeva ei ole kommenteerinud avalikkusest eemal olemist. Ta lahkus möödunud aastal Vene duuma saadikukohalt ja temast sai Venemaa meediafirma NMG juht. Tegemist on firmaga, mis toodab Vene võimude poliitikaga kooskõlas olevaid uudiseid.

Alina Kabajeva nime kandev iluvõimlemisfestival oli sel aastal pühendatud sõjateemale, kuna mai alguses tähistati Venemaal suure isamaasõja lõpu 70. aastapäeva.

Tähelepanu äratas ka see, et telekanal Rossija 24 intervjueeris Kabajevat nii, et kordagi ei näidatud ta keha täispikkuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles