Austraalia modellisaates kuulutati vale isik võitjaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate «Australia's Next Top Model» finalistid Amanda Ware (vasakul) ja Kelsey Martinovich koos saatejuhi Sarah Murdochiga, kes esialgu vale naise võitjaks kuulutas
Modellisaate «Australia's Next Top Model» finalistid Amanda Ware (vasakul) ja Kelsey Martinovich koos saatejuhi Sarah Murdochiga, kes esialgu vale naise võitjaks kuulutas Foto: SCANPIX

Austraalia modellisaates «Australia's Next Top Model» tekkis kuuenda hooaja finaalis segadus kui vale isik võitjaks kuulutati.

Võitjaks kuulutatud Kelsey Martinovich oli juba tänupisaraid valamas ja tänukõne pidamas kui saatejuht Sarah Murdoch ta järsku katkestas, kirjutab BBC.

Pead raputanud Murdoch ütles: «Mul on selle tõttu paha tunne. Vabandust, aga on juhtunud viga».

Siis teatas saatejuht, et tegelik võitja on hoopis Amanda Ware.

«Selliseid asju juhtub kui ollakse otse-eetris. See on täiesti hullumeelne,» jätkas saatejuht.

Martinovich sai võitja olla umbes minuti ja võttis teda tabanud löögi üsna hästi vastu.

Kaks finalisti kallistasid ja lõpuks võitjaks kuulutatud Ware tänas oma toetajaid enne kui poodiumile astus.

Martinovichile aga anti lohutuseks 25 000 Austraalia dollarit ja tasuta reis USAsse.

Ware aga sai kaheksa lehekülge ajakirjas Harpers Bazaar, lepingu Priscilla modelliagentuuriga, 25 000 Austraalia dollari suuruse reklaamlepingu firmaga Levi´s, 25 000 Austraalia dollarit auhinnaraha, uue auto ja reisi New Yorki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles