Video! Juba aastaid Kambodžas elav Kaido: siin saab seksi nii vanur kui pime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmesed Kambodžas: seksiturismist saavad osa ka vanurid ja pimedad
Seitsmesed Kambodžas: seksiturismist saavad osa ka vanurid ja pimedad Foto: Seitsmesed.ee

Seitsmesed uudised seiklevad Kagu-Aasias Kambodža Kuningriigis, mille territoorium on Eesti omast vaid 4 korda suurem, kuid rahvaarv on seal 15 miljonit inimest.

Reisi jooksul saame näha nii riigi plusse kui miinuseid - ilusat loodust ja samaaegset korralagedust - tänavatel vedelevaid prügihunnikuid ja prügikaste tänavatel lihtsalt ei ole - kogu prügi lendab otse tänavale.

Kohalik eestlane Lauri on juba paar aastat püüdnud teha soojal maal prügikoristuskampaaniaid, kuid tulemused pidavat kestma vaid lühikest aega.

Lisaks nagu paljud teised Aasia riigid, on ka Kambodža tuntud seksiturismi poolest - baarides ja tänavatel lokkab prostitutsioon. 

Kambodža Kuningriigis elav eestlane Lauri: Kes juba siin õhtul peale keskööd väljas on, see on ühe asja peal väljas... Ja küllap sinuga juba mingi hinna eest ikka kaasa tullakse ja juttu jagub hommikuni...

Foto: Seitsmesed

Juba aastaid Kambodžas elav Kaido: seksiturism on siinmail väga levinud. Eriti just Lääne meeste seas. Seksturismi harrastavad härrasmehed, kellel ehk muidu seksi vallas oma kodumaal suurt ei vea. Isegi pime saab siin seksi, olen seda näinud. Saab, saab, kõik saavad!

Noored poisid, kellel palju raha pole, saavad 15-20 dollariga hakkama. Suured, paksud Saksamaa vanamehed peavad ikka sajaseid välja käristama.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles