Vennad Piusid vedasid koolis õpetajat ninapidi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Estonia kongressisaalis toimus täna Eesti Kongressi 25. aastapäeva kontsertaktus. Märt Pius ja Priit Pius.
Tallinnas Estonia kongressisaalis toimus täna Eesti Kongressi 25. aastapäeva kontsertaktus. Märt Pius ja Priit Pius. Foto: Erik Prozes / Postimees

Kaksikvennad Märt ja Priit Pius on oma noore ea kohta teinud Eesti tele- ja teatrimaastikul kõva töö. Eile rääkisid vennad saates «Hommik Anuga» naljaka seiga koolist, kus nad kasutasid ära oma sarnasust teineteisega.

«See oli gümnaasiumis vene keele tunni ajal. Priit vastas vene keeles luuletust minu ja enda eest. Enda eest sai nelja ja minu eest viie,» rääkis Märt Pius.

«See vastamine oli tunni lõpus, me ajastasime selle niimoodi. Märt läks oma kodinatega juba välja ära ja siis mina läksin vastasin enda eest luuletuse ära, jooksin välja, me vahetsime pusad ära. Ilge saps oli sees endal, me esimest korda tegime, tavaliselt me nii õpetajatega ei lollitanud. Siis läksin tagasi ja suure väristamise saatel vastasin Märdi eest ka ära. Kõige kummalisem oli see, et hinded olid erinevad. Mina mäletan sedapidi, et enda eest sain viie ja Märdi eest nelja,» sõnas Priit Pius.

Veel tunnistasid näitlejad, et isegi nende ema ei tee neil kohati vahet.

Vaata täispikkuses intervjuud siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles