Superstaarisaate finalistid tõid sära laste silmadesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalistid leinatoetuslaagris
«Eesti otsib superstaari» finalistid leinatoetuslaagris Foto: TV3

TV3 «Eesti otsib superstaari» kõiki hooaegu on ühendanud ilus heategevuslik traditsioon – rõõmustada lapsi, kes on kaotanud lähedase ning osalevad Laste ja Noorte Kriisiprogrammi leinatoetuslaagrites.

Ka tänavu külastasid viis superstaariks pürgijat kevadlaagrit, mis toimus Keila jõe kaldal asuvas laagrikeskuses Talu. Finalistid Mikk Mäe, Kristjan Kannukene, Gertu Pabbo, Karl Gustav Adamsoo ja Jüri Pootsmann võtsid ette sõidu SEBE vahva retrobussiga, et anda kohapeal väike ja meeleolukas kontsert, kohtuda fännidega, jagada superstaarimeeneid ja autogramme ning lõpetada õhtu koos lastega palliplatsil mängides. Kogu ettevõtmine kujunes väga südamlikuks, kauniks ning üllatusterohkeks. Vahetu ja soe vastuvõtt liigutas esinejaid ning südant soojendas ka laagriliste poolt tehtud üllatus – kõigile finalistidele kingiti erilised kivikesed, mil peal õnnetoova tähendusega ruunimärk ja mille sisu avati igaühele personaalselt.

Laste ja Noorte Kriisiprogrammi leinatoetuslaagri üks eestvedajatest Uku Presmann kinnitas, et superstaarisaate finalistide külaskäik on laste jaoks väga oodatud ja meeldejääv sündmus. «See on meie jaoks juba traditsioon, et finalistid igal hooajal laagrisse kontserti andma ja kõiki rõõmustama tulevad. Ühelt poolt pakub noorte lauljatega kohtumine laagrisolijate jaoks kinnitust, et kõik on võimalik ja unistused võivad täituda. Teisest küljest tunnevad lapsed, et nad pole üksi jäetud, vaid neist hoolitakse.»

Laste ja Noorte Kriisiprogrammi tööd saab toetada annetustelefonile helistades: 900 6905, kõne hind on 5 eurot. www.lastekriis.ee

Hetki finalistide laagrikülastusest näeb täna kell 19.30 algavas erisaates «Eesti otsib superstaari: lava taga».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles