Matthew McConaughey uus film vilistati Cannes'is välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Watts, Matthew McConaughey, Gus Van Sant
Naomi Watts, Matthew McConaughey, Gus Van Sant Foto: Erlend Štaub

Matthew McConaughey uus draama sai Cannes'i filmivestivalil üllatava reaktsiooni osaliseks.

Reedel toimus režissöör Gus Van Santi lavastatud filmi «The Sea of Trees» pressilinastus ning selle lõpus kõlas naer ja vilekoor, kirjutab Us Weekly.

McConaughey oli laupäeval toimunud pressikonverentsil lõõgastunud. «Mulle meeldis selle tegemise kogemus ja olen õnnelik, et saime seda filmi maailmale tutvustada. Kõigil õigus kas vilistada või aplodeerida,» märkis näitleja.

«The Sea of Trees» räägib oma surnud abikaasat (Naomi Watts) leinavast teadlasest (McConaughey). Hingevalus mees reisib Tokyo «suitsiidimetsa», kus ta kavatseb enesetapu sooritada. Tegevuse käigus märkab ta vigastatud kohalikku (Ken Watanabe), kes otsib teed metsast välja. Ta otsustab võõrast aidata ja sel teekonnal leiab uuesti elutahte.

Filmi lühikokkuvõte on paljutõotav, ent see kisub totaalselt rappa stseenides, mis meenutavad McConaughey ja Wattsi tegelaskujude abielu. Tegemist pole armsa paariga, kelle vahel oleks mingit sorti füüsilist või emotsionaalset lähedust. Nad isegi ei naera koos. Nad nääklevad selle üle, kas mees leiab teel õhtusöögile auto kindalaekast huulepulga üles. Naine on alkohoolik. Mees pettis naist. Naine ei toeta mehe karjääri. Mees on tark, sest ta kannab prille ja mantlit. Paari dialoog on ülepingutatud ja õel. Nad ajavad vaataja närvi. Wattsi tegelaskuju sureb uskumatult naeruväärsel moel ja absurd jätkub matustel. McConaughey seiklused metsas on veidi talutavamad, kuid vestlused võõraga, mis peaksid olema pisarakiskujad, tunduvad väga kunstlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles