Lindsay Lohan: vangi ma ei lähe - pigem põgenen Monacosse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Näitlejanna Lindsay Lohanit ähvardab reaalne vanglakaristus, kui ta kohtu poolt määratud ühsikondlikku tööd lõpetada ei jõua.

Lindsay on vägagi teadlik sellest, et 28. mail läheneb tähtaeg ja ta ei pruugi määratud töötundidega ühele poole saada, kirjutab TMZ. Talle on öeldud, et kui ta hakkama ei saa, läheb ta vangi ja seekord usub ta seda päriselt.

Lindsay on aga oma sõpradele ja perekonnale tõotanud, et kui ta tööd tehtud ei jõua, ei naase ta Californiasse kohtuistungile.

Lindsayl olevat Monacos tuttav hotelliomanik, kes lubaks tal sinna jääda määramata ajaks. Näitlejanna plaanib vajadusel võimalust kasutada. Lindsay kannab karistust hooletu autojuhtimise eest ja vaid väärteo eest ei ähvarda teda teises riigis väljaandmine.

Kui aga juhtub ime ja Lindsay suudab ühiskondliku töö lõpetada, ilmub ta rõõmuga kohtunike ette, kuid pärast seda põrutab ikkagi Monacosse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles