Galerii: Teatris panid pidu tõelised Babuljad!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäev möödus Lõbusa Babulja peoga!!!

Foto: Jaanar Nikker

Möödunud reedel, 8. mail ootas lõbus Vanaema kõiki enda juurde külla, sest toimus Babulja Special «Дань Мамулям»! Kõigile emadele pühendatud Babulja special möödus lõbusate Vanaemade, präänikute ja üllatuste seltsis! 

Foto: Jaanar Nikker

Sel pidulikul õhtul ootasid Vanaemad kõiki endale külla, et emadepäeva koos tähistada ja enda kallitele emadele suur kummardus teha! Ööklubis Teater toimunud suursugune pidu tõi Babulja Special peole palju rahvast, enneolematu live show koos tõeliste vanaemadega ja palju üllatusi!

Foto: Jaanar Nikker

Babulja Special peod on kuulsad kütkestavate lavashowde ja säravate artistide poolest.

Nii möödus ka suur Babulja Special «Дань Мамулям». Juba uksel algas pidu, mis viis külalised Vene glamuurseimale peole, kust ei puudunud ka õhtu tähed - Vanaemad, kes kõiki koos särasilmsete Babulja tütrekesete ja külma viinaga tervitasid! Kõiki emasid ootasid klubis ka magusad kingitused Magnumilt!

Foto: Jaanar Nikker

Läbi öö valgustas klubisaali küünlasära, mis tähistas šampanjapudelite liikumist vip-laudadesse koos sinna juurde kuuluva meelelahutusega!

Emadepäev möödus rohke tantsu ja rõõmuhõisetega ning kestis kuni päiksetõusuni, mil pidulised lõpulaulu kaasa ümisedes kodupoole sammusid!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles