Koreograafid mälestavad Mait Agu etendusega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinnas asuv Kanuti Gildi SAAL.
Tallinna vanalinnas asuv Kanuti Gildi SAAL. Foto: LIIS TREIMANN/PM/EMF

Reedel, 1. oktoobril korraldab Tallinna Ülikooli koreograafiaosakond Kanuti Gildi SAALis Mait Agu mälestusetenduse.

Etendusõhtul taasesitatakse kahte TLÜ koreograafia bakalaureuseõppe diplomietendust: Kristina Raja „Nagu riik riigis” ja Kristiina Kapperi „21:11”. Lavale astuvad koreograafia osakonna tantsuteater Tee Kuubis, saatjateks jazz-muusikud Jaak Sooäär, Raul Vaigla ja Tanel Ruben.

Samal õhtul antakse välja iga-aastane Mait Agu nimeline stipendium, esitletakse Mait Agu raamatut ning kuulutatakse algavaks Mait Agu aasta, mis lõpeb Mait Agu sünniaastapäeval täpselt aasta hiljem.

Õhtul antakse üle ka Mait Agu nimeline stipendium, mis loodi TLÜ koreograafia osakonnas 1999. aastal eesmärgiga toetada andekaid tudengeid ning Eesti noori tantsuloojaid. Stipendium antakse üliõpilasele või loomingulisele kollektiivile, kes on eelmise õppeaasta jooksul silma paistnud loomingulise või teoreetilise tööga, olnud edukas ja aktiivne õppetöös ning võtnud osa tantsualastest projektidest.

Mälestusetendus algab kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles