Supermodell Karmen Pedaru tähistab täna sünnipäeva klubis Privé!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Varoli näituse avamine, Karmen Pedaru
Riina Varoli näituse avamine, Karmen Pedaru Foto: Viktor Burkivski

Edukaim eestlasest supermodell Karmen Pedaru tähistab täna uue ürituse Future House raames oma sünnipäeva klubis Privé. Lisaks avatakse 2015. aasta hooajaks Varblase terrass. Muusikat valivad Kristjan Hirmo ja Kert Klaus.

«Viimased kaheksa aastat olen ma oma sünnipäeval alati tööd teinud, laval olnud. Nüüd ma otsustasin, et tulen Eestisse, kutsun kokku kõik oma sõbrannad ja tuttavad ning teen eelnevad kaheksa aastat tasa ühe korraliku sünnipäevapeoga!» rõõmustab Karmen Pedaru tänase õhtu eel.

Foto: Viktor Burkivski

Täna alguse saav igakuine üritus Future House eestvedajaks on Hirmo Faktori nimelistest üritustest ja raadiosaatest tuntud Kirstjan Hirmo. Future House saab olema natuke teistmoodi, kuid iga kuu kolmandal reedel uuekooli house-muusika saundid ja hirmolik-teadatuntud «tõstke käed ülespoole» peofiiling!

Foto: Klubi Privé

Kell 20.00 avatakse Varblase terrass Harju mäel ning toimub eelpidu Future House üritusele. Klubi Privé uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.

Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles