Staarisaate kaunitar Liis Reisner leidis armastuse sealt, kus ta seda kõige vähem lootis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarisaate kaunitar Liis Reisner leidis armastuse sealt, kus ta seda kõige vähem lootis
Staarisaate kaunitar Liis Reisner leidis armastuse sealt, kus ta seda kõige vähem lootis Foto: Erakogu

Armastus ei küsi aega ega kohta, see tuleb ja rabab sind jalust täpselt siis, kui ta ise tahab. Superstaarisaate eelmise hooaja finalist Liis Reisner (22), kes torkab silma oma erakordse iluga, leidis armastuse jaaniööl. Enne seda oli neiu mitmeid aastaid vaba ja vallaline, sest niisama lihtsalt ta ennast siduda ei soovinud.

Kes arvab, et sellistelt massiüritustelt nagu suur jaanipäevapidu, endale kaaslast leida on puhas lollus, võib kunagi oma sõnu sööma hakata. Liis on siinkohal pesuehtne tõestus.

Foto: Erakogu

«Paar aastat tagasi enne jaanipäeva nägin kusagil artiklit, kus jagati soovitusi, kuidas endale jaanipäeval kaaslast leida ja seal oli mainitud ka suuri massiüritusi. Mina selle peale mõtlesin, et no selline asi pole küll võimalik, et kuskilt suurelt peolt leiad endale kellegi. Aga nagu ikka – saatus paneb oma sõnu sööma. Umbes kuu aega pärast artikli lugemist otsustasime juhuslikult sõbrannaga minna Pühajärve jaanitulele ja nagu tellitult kohtusingi seal, kus poleks seda absoluutselt oodanud, oma noormehega. Olin alguses väga kõhklev ja skeptiline, ent selle noormehe sihikindlus viis võidule ja me oleme siiamaani õnnelikult koos,» tunnistab Liis.

Foto: Erakogu

Uurime, mis Liisile oma kallima juures kõige rohkem meeldib.

Liis: Mind köidab tema enesekindlus ja see, kuidas ta suudab igas olukorras iseendaks jääda. Aga kõige armsam minu jaoks on see, kuidas ta ei karda ennast lolliks teha ja oskab enda üle naerda. Ta võib väga vabalt suvalisel hetkel kõvasti ja valesti laulma hakata ning ta ei tunne üldse piinlikkust, vaid naerab oma oskamatuse üle. Ja sellesse naeru võiks iga päev uuesti armuda.

Igas suhtes on armukadedust ja tavaliselt on nii, et üks osapool on armukadedam kui teine.

Ka Liis tõdeb, et see tunne pole tema jaoks sugugi võõras. «Mina näitan armukadedust kindlasti rohkem välja kui minu kaaslane. Kui ma midagi tunnen, siis ma näitan seda ka välja ja siinkohal pole mingit vahet, kas tegu on armukadeduse või mõne muu emotsiooniga,»tõdeb Liis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles