Surfilaager 2015 alustab esinejate avaikustamisega – reedel esineb Elephants from Neptune

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Elephants From Neptune
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Elephants From Neptune Foto: Erlend Štaub

Surfilaager 2015 avalikustab esimese esineja – 17. juulil esineb festivali pealaval armastatud Elephants From Neptune. 16-19 juulil  Roosta rannas toimuv surfisõprade festival Surfilaager 2015 toob tavapäraselt kokku purjelaua-, lohe- ning aerulauaentusiastid, kus lisaks surfispordile ka võistlustele suurepärast muusikat nautida saab.

Surfilaagri peakorraldaja Priit Valkna sõnul sobitub Elephants from Neptune nakatav rifirokk festivali meeleoluga ideaalselt. «Selle aasta Eesti Muusikaauhindade Gaalal tunnistati «Pressure & Pleasure» Aasta Rokkalbumiks. Suve jooksul astub bänd lavalaudadele muuhulgas Soomes, Lätis, Leedus, Itaalias, Venemaal ja Valgevenes ja meil on suur room muusikuid Surfilaagris reedesel päeval kuulata!» Igal nejapäeval kuni festivalini avalikustab Surfilaager uue esineja.  

Elephants From Neptune andis 2012. aasta aprillis välja oma esimese täispika albumi, mis pälvis Eesti Muusikaauhindade jagamisel kaks nominatsiooni. Nende looming on saanud Eesti alternatiivmuusika skene lemmikuks ja pälvinud ka kriitikute poolehoiu. 2012.aasta juulis oli bänd erikülaliseks maailmakuulsa USA rokkbändi Red Hot Chili Peppersi Tallinna kontserdil, kus esineti ligi 30 000 publiku ees. Viimase kahe aasta jooksul on ansambel andnud kontserte enamustel regiooni suurimatel festivalidel, esinedes mõlemal aastal Positivus festivalil kui ka Soomes Rock The Beach ja Lost In Music festivalil.

2013.aasta Tallinn Music Weekil võitis Elephants From Neptune Skype'i «Go Change The World» peaauhinna. 2014.aasta alguses esines bänd ülemaailmselt hinnatud showcase-festivalil Eurosonic. Oktoobris ilmus bändi kauaoodatud teine täispikk album, pealkirjaga «Pressure & Pleasure». Plaat sai koheselt suurepärase vastuvõtu osaliseks nii kriitikute kui ka fännide poolt. 

Foto: Karli Saul/SCANPIX

17. korda toimuv piirkonna suurim surfiüritus Surfilaager 2015 toimub 16-19 juulil Roosta rannas. Nelja päeva jooksul toimuvad koolitused ja võistlused nii purjelaua, lohe, kui aerulauaharrastajatele, muuhulgas peetakse Surfilaagris Eesti Meistrivõislused SUP sõidus ehk aerulauasurfis.

Keskkonnasäästlike põhimõtete järgi korraldatud festivali pakub külastajatele ka tavapäraselt ulatuslikku meelelahutusprogrammi koos nauditava muusikavalikuga.

Täna on viimane pave soetada Surfilaagri 4-päeva pass soodushinnaga al 15. Eurot.

Vaata lisa kodulehelt.

Kuula Elephantside uusimat lugu «Flowers» ja vaata Elephantside videotervitust Surfilaagrile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles