Ikevald «Ike» Rannapil ilmus esimene singel koostöös New Yorgi produtsendiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ikevald Rannap
Ikevald Rannap Foto: promo

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannap avaldas esimese singli «Life Happens», mis on valminud koostöös New Yorgi produtsendi Nick Moraniga. Loos teevad kaasa ka bassist Adam Armstrong ja  trummar Diego Voglino.

Pärast mitmetel aastatel erinevates ansamblites mängimist on Ikevald Rannap andnud välja esimese soolosingli, mille muusika ja sõnad on ta enda kirjutatud.

«Selle singli avalikkuse ette toomine on minu jaoks kui uus algus. Olen aastaid tundnud, et sahtlisse kirjutatud lugusid on juba nüüdseks liiga palju – midagi tuli ette võtta,» lausub Ikevald Rannap.

Foto: Lounge Deja Vu

Loo on miksinud ja masterdanud Gene Paul, kes on käe külge pannud 9-le Grammy võitnud albumile.  Gene'i on töötanud koos mitmete tuntud artistidega nagu Led Zeppelin, The Rolling Stones, Aretha Franklin, Ray Charles, Eric Clapton ja paljud teised.

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes on viimase 8 aasta jooksul esinenud nii Eestis kui välismaal erinevate bändide solistina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles