Teismeliseks rahabossiks saab Kevin-Markos taluperest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismeline rahaboss Kevin
Teismeline rahaboss Kevin Foto: TV3

TV3 sotsiaalne eksperiment sarjas «Teismeline rahaboss» jätkub juba homme. Seekord võtab rahabossi rolli vastu Kevin, kes on pärit suurest taluperest Tartu lähistel.

15-aastase Kevini vanemad ütlevad, et poiss kulutab kohe ära kõik raha, mis tal on - ostab magusat, jooke ja kartulikrõpse, kuigi kodus on kõik olemas. Samas on Kevinil ka suur unistus, mille jaoks on ta valmis isegi koguma. Nimelt on Kevin andekas veelauasõitja ja tal oleks vaja isiklikku varustust, mis on paraku päris kallis!

Kevini pere kuu eelarve pole suur, seda enam, et ajad on keerulised - isa tervis on halb ja sissetulekud on seetõttu tavapärasest veelgi väiksemad. Nüüd on Kevini kord olla perekonna rahaboss ning Kevin peab valima - kas täita pere vajadused ja maksta arved või panustada oma suurele unistusele.

«Teismeline rahaboss» on tõsieluline sotsiaalne eksperiment, mille iga osa peategelaseks on teismeline, kelle kasutada jääb kuu aja jooksul perekonna kogu teenistus. Just lapse käes on võim kõiki otsuseid langetada ja raha kulutada või siis hoopis kokku hoida.

«Teismeline rahaboss» jätkub TV3s homme kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles