Spectacular Spectacular: uksed avab Eesti «Moulin Rouge»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moulin Rouge
Moulin Rouge Foto: Klubi Teater

Sel laupäeval, 16.mail toimub klubis Teater glamuurne Moulin Rouge pidu, mis on kutsub külalised meelelahutuslikku kabareesse. Laval on tantsijad kui tõelised Pariisitarid Kabaree laval, lehvitades oma seelikuid ja lastes külalistel lõbusa kankaanirütmi taustal oma seelikusabade alla piiluda.

Klubi Teater muutub üheks ööks Pariisi tuntuimaks kabareeks, Moulin Rouge'ks, kus lavadel saab näha sellele omaseid tantsushow'sid ja meelelahutusprogrammi. Moulin Rouge, mis on juba mitmeid aastakümneid olnud maailmakuulus kabaree, on loodud eesmärgiga asutada lõbustuskoht, kus käiksid kõik: nii rikkad kui vaesed, nii kohalikud kui välismaalased. Selleks loodi ekstravagantne õhustik, mida kõik eestlased saavad kogeda juba sel laupäeval klubis Teater.

Foto: Klubi Teater

Just Moulin Rouge'ist on alguse saanud ka kadrillist välja kujunenud kankaan, mis oli mõeldud võrgutavaks tantsuks. Sellise temperamentse Cabaret' showga kütetakse kuumaks ka Teatri pidu, kus lisaks vastupandamatule showle, võtavad  saalis külalisi vastu  kaunites kostüümides tüdrukud šampanapokaalide ja ülevoolava rõõmuga.

Moulin Rouge enda täies hiilguses avab uksed Tallinnas vaid üheks ööks. Saada kiri aadressile mareli@klubiteater.ee ning kirjuta, mis seostub Sinul esimese asjana Moulin Rouge teemaga ning võida 2 VIP piletit sellele peole ning 100 eurot baarikrediiti. Võitjaga võetakse ühendust reedel, 15.05 kell 18.00

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles