FIBITit juhib Marten Kuningas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: FIBIT.

1.-2.  oktoobrini 2010 toimub Viru Keskuses 13. FIBITi moefestival (Fashion Is  Back In Tallinn), mida juhib seekord muusik Marten Kunigas. Samuti teeb Marten  Kuningas  reedel  ja  laupäeval  Viru Keskuse aatriumis muusikalise etteaste.

FIBITi  seekordse  päevajuhi  Marten  Kuninga  sõnul  on programmijuhtimise kogemus  rahvarohke  FIBITi  moepäevade  auditooriumi  ees kahtlemata põnev väljakutse,  aga ühtlasi ka hea võimalus ennast moemaailma uudistega kurssi viia.  

«Eelmisest  sügisest  on juba aasta aega möödas ja põnev on vaadata, mida uus sügis moemaailmas kaasa toob,» ütles Kuningas.


Marten Kuningas astub FIBITi raames üles ka üllatusliku muusikaprogrammiga, mis toimub Viru  Keskuse aatriumis reedel kell 16:30 ja laupäeval kell 14:00.


FIBIT on Viru Keskuse moeürituste sari, mis tutvustab igal kevadel ja sügisel algava hooaja  moetrende. Tänavu sügisel toimub 13. FIBITi moefestival.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles