Kaur Kender Kanepimarsil: mitte keegi ei tohiks olla vangis selle eest, et ta teeb mingit ainet!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline Kanepimarss Tallinnas 09.05.15
Rahvusvaheline Kanepimarss Tallinnas 09.05.15 Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval toimus Eestis esimest korda Rahvusvaheline Kanepimarss, mis algas kõnekoosolekuga Tallinnas Raekoja platsil ja kus sõna võttis ka skandaalne kirjanik ja tulihingeline kanepi tarvitamise pooldaja Kaur Kender

Kender kanepi legaliseerimisest: Ma tahaks rääkida täna kahest asjast - sellest kuidas ma tahaks et see asi läheks ja mis ma arvan, kuidas see asi tegelikult läheb.

Ma tahaks et see läheks nii, et iga poliitik, kes vastutab selle poliitika eest, et meil on nii p****s narkoseadused, saaks molli. Reaalselt. Teiseks ma näeks seda et need t***d mendid ja kohtunikud, kes panevad inimesi kinni narkokaristustega, et neist peetaks sama palju lugu, kui sitastest küüditamis kohtunikest, kes saatsid inimesi rongidega Siberisse. Sellised kohtunikud ei vääri kübetki lugupidamist. Ma tahaks, et läheks nii.

Ma tahaks, et kõik ained oleks legaalsed! Mitte keegi ei tohi olla mitte ühtegi hetke vangis selle eest, et ta teeb mingit ainet. Aamen.

Aga ma arvan, et kogu see asi läheb nii nagu Eestis ikka, see läheb p***i!

Ja nende videode järgi, mis siin täna tehakse, pandakse meid kõiki kinni!

Vaata videot!

Mida sina asjast arvad? Kas Kenderi jutus on iva?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles