ELU24 LIVE/ Külas käis armastatud laulja ja laulukirjutaja Ott Lepland

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 Live jätkas kolmapäeval, 13.mail kell 12.00 otsesaatega, kui külas käis  kohalik superstaar Ott Lepland. Muide, mai lõpul ilmub muusikul album «Siinpoolne», millest on avalikud neli singlit.

Ott Lepland on eesti laulja ja laulukirjutaja, kes sai laiemalt tuntuks telesaate "Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja võiduga. Aastal 2012 esindas Ott Lepland Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel, kus laul "Kuula" saavutas 6. koha. Lepland kuulub ansambli Vallatud Vestid koosseisu.

Laulmisega on Ott tegelenud lapsepõlvest peale. Juba väikese poisina ilmus temalt neli kassetti: "Oti suvelaulud", "Oti jõululaulud", "Ott ja valged jänesed" ning "Ott ja sõbrad", viimased kaks on välja antud ka CD-na. Koos ansambliga Beergrass võttis Lepland lauluga "Lambarock" osa saatest "7 vaprat".

Foto: youtube.com

Ott Lepland on õppinud Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis popjazzlaulu ja käinud laulukoolis WAF. Lisaks laulmisele on Lepland õppinud kümme aastat klaverit.

WAF-i laulukooriga osaleti telesaates "Laululahing", kus Lepland oli nii mõnegi laulu solist: "Sa haara kinni mu käest", "Vana vaksal", "On läinud aastad".

2008. aastal mängis Lepland Richard Lõvisüdame rolli Kaari Sillamaa Noorte Muusikateatri ja Otsa kooli ühislavastuses "Saladin ja Lõvisüda". Lisaks oli ta 2006. aastal linastunud muusikalis "Fame" taustalaulja.

Ott Leplandi laul "Kuula" kõlas 2012. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse teises poolfinaalis neljateistkümnendana. Žürii ja televaatajate häälte tulemusena pääses Eesti 26. mail toimunud finaalkontserdile, kus astuti üles üheteistkümnendana. Finaalis saavutati 6. koht 120 punktiga.

"Laula mu laulu" teisel hooajal osales saates ka laulja Ott Lepland. Saatesari algas oktoobris.

Foto: Liis Treimann

Siiani on Ott avaldanud kokku neli albumit: "Ott Lepland", "Laulan ma sind", "Kuula (EP)" ja "Öö mu kannul käib".

04.05.2015 õhtul esitles Ott Lepland oma järjekorras 4. singlit mai lõpul ilmuvalt albumilt «Siinpoolne». Laulja uus lugu kannab nime «Iga päev», ning loo viid on pärit Leplandi enda sulest ja sõnad on kirjutanud Aapo Ilves, kellega Leplandil ka varasemalt on olnud viljakas koostöö.

Foto: Liis Treimann

Ott Leplandi 4. stuudioalbum «Siinpoolne» ilmub 21.05.

Elu24 live otsesaadet külastas Ott Lepland 13.mail kell 12.00! Saadet juhtis Elu24 glamuurne peatoimetaja Anu Saagim! Vaata järele, mis huumorirohkes saates toimus!

Parimate küsimuste vahel läksid loosi 10 autogrammiga albumit - «Öö mu kannul käib».

Õnnelikud võitjad on:

Mati Metsanurk

Eva-Maria Virnas

Katre Kiisk

Kristel R

Annekai Koger

Anne Piir

Anne Ivask

Jaanika Kallas

Tiit Silver

Karina Tiivel

Foto: Liis Treimann

Anu Saagim tänab Eestimaist moebrändi Denim Dream.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles