Elu24 video! Kristjan Kannukene: tantsumuusikaloo esitamine on natukene võõrastav

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Eesti otsib superstaari" jõuab täna kuuenda finaalsaateni, kuhu on jäänud vaid viis lauljat. Võistlus läheb põnevamaks ja pingelisemaks, sest finalistidel on vaja publikut võluda kahe etteastega. Saates kõlavad laulud kodust ning tantsumuusika hitid. Elu24 püüdis kinni Kristjan Kannukese ja uuris, mis tunded teda enne saadet valdavad!

Kristjan Kannukene esitab täna saates OMI tantsuloo "Cheerleader" ja Kait Tamra "Kodu". Kristjan rääkis enne saadet Elu24-le, et kahe loo esitamine pole tema jaoks sugugi saates pinget kasvatanud. "See on tavaline, et peab mingi progress toimuma. Kontserdid kestavad ju tavaliselt tund aega, sellega võrreldes kaks lugu polegi nii ületamatu.

"Tunnen täna end üsna kindlalt, tean, et lood on mul selged ja tuleb kogu südamest laulda, et see puudutaks ka teise südameid." Tantsumuusika loo esitamine on staarihakatise jaoks küll natukene võõrastav. "Kui ma juba hakkasin seda kuulama ja tunnetasin muusika hinge, niiet jah, lugu väga meeldib mulle," lubab Kannukene ka laval üllatust.

Vaata videost, mis muljeid tõi Kannukene Soome reisist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles