Elu24 video! Karl Gustav Adamsoo enne staarisaate algust: saatesse on tulnud rohkem värvi

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Eesti otsib superstaari" jõuab täna kuuenda finaalsaateni, kuhu on jäänud vaid viis lauljat. Võistlus läheb põnevamaks ja pingelisemaks, sest finalistidel on vaja publikut võluda kahe etteastega. Saates kõlavad laulud kodust ning tantsumuusika hitid. Elu24 püüdis kinni Karl Gustav Adamsoo ja uuris, mis tunded teda enne saadet valdavad!

Karl Gustav Adamsoo esitab täna saates Sigma kuulsa hiti "Nobody To Love" ja Ott Leplandi "Kodu". Kahe loo esitamine Karl Gustavi silmis pole pinget suurt kasvatanud, küll aga on saatesse tulnud rohkem värvi ning läinud mitmekesisemaks.

"Minu lugude valik toimis klubiloo puhul etteantud listi puhul, millest mulle kohe midagi silma jäi," rääkis staarihakatis, et on eelnevalt tundud end ebakindlamalt, aga see nädal on talle palju juurde andnud. "Tänane esitus tuleb päris kihvt."

Noored staarid on saanud esineda ka kaubanduskeskustes ning need live'id on Karli silmis läinud väga hästi. "On palju vähem pinget olnud ja oleme võtnud natukene vabamalt."

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles