Elu24 video! Ainsa neiuna saatesse jäänud Gertu Pabbo tunneb end poiste keskel kindlalt

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Eesti otsib superstaari" jõuab täna kuuenda finaalsaateni, kuhu on jäänud vaid viis lauljat. Võistlus läheb põnevamaks ja pingelisemaks, sest finalistidel on vaja publikut võluda kahe etteastega. Saates kõlavad laulud kodust ning tantsumuusika hitid. Elu24 püüdis kinni ainsa neiuna saatesse jäänud kauni Gertu Pabbo ja uuris, mis tunded teda enne saadet valdavad!

Gertu Pabbo esitab täna kaks lugu: DJ Fresh feat. Ella Eyre "Gravity" ja Siiri Sisask "Ema süda". Lauljatari sõnul kahe loo esitamine on küll lisanud natukene pinget juurde, aga kokkuvõttes ei ole hullu. ""Gravity" sobib mulle väga hästi ja ootan väga selle esitamist." Gertut toetavad laval ka professionaalsed tantsijad.

Gertu rääkis enne saadet Elu24-le, et poisid hoiavad teda saates väga ja pole sugugi hullu olla ainus neiu nende seas. "Nad on väga hoolivad," rääkis staarihakatis, et loodab naiste au kõrgel hoida ja ka saate võita.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles