Staarmetroseksuaal Neigaus sai Seppäläst sule sappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaieldamatu meedialemmik Vaido Neigaus töötab Seppäla poes vanemmüüjana
Vaieldamatu meedialemmik Vaido Neigaus töötab Seppäla poes vanemmüüjana Foto: elu24.ee

Staarlaulja Vaido Neigaus jäi möödunud nädalal oma töökohast ilma  hilinemiste tõttu.

Meie vaieldamatu meedialemmik, staarlaulja Vaido Neigaus teenis hiljuti veel oma igapäevast leiba Viru Keskuse Seppäläs. Vaido töötas Seppäläs juhataja abi ja stilistina. Tänaseks on töösuhe temaga lõpetatud korduvate hilinemiste tõttu.

«Mees magas hommikul sisse ja pood oli kinni ning isegi koristaja pidi poe ukse taga ootama pea kaks tundi,» pajatas Elu24'le Neigausi endine töökaaslane.

«Ja see polnud tal esimene kord. Seppäläs võib saada kaks kuni kolm hoiatust ja siis lastakse lahti,» lisas vihje saatja.

Elu24 uuris ka Neigausilt, kas jutt tema vallandamisest peab paika.

Vaido Neigaus: Jah, see tõesti vastab tõele, et ma ei tööta enam Seppäläs. Põhjus, miks lahkusin, on see, et Seppälä aeg sai täis ja tahan oma eluga edasi minna ning leida midagi sellist, kus oleks rohkem arenguruumi.

Hetkel võtan natukeseks aja maha, lähen reisile ning siis eks paistab, kuhu edasine tee viib.

Kes soovib isiklikku stilisti või pühendunud töötajat oma rõivabutiiki, võib pakkumised teha Neigausile läbi Elu24 portaali kommentaariumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles