Elu24 galerii ja video! Vaimukas bluegrass-kaverbänd Steve 'n' Seagulls lubab laval paljast ihu

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul esineb Von Krahlis vaimukas bluegrass-kaverbänd Steve ‘n’ Seagulls Soomest. Bänd esitleb enda värskelt ilmuvat debüütplaati Farm Machine. Elu24 uuris lähemalt, mis bändiga tegemist.

 

Juurtelt täiesti tavaliselt maamehed, kes kõik tegutsenud keskpärastes bändides, otsustasid kord – nalja pärast - muuta AC/DC hittloo «Thunderstruck» «maapärasemaks». Nii juhtuski, salvestati loost enda versioon ja video sai salve ühes väga tavalises tallis.

Selline tallis-kootud video keerutas kübermaailmas end nii mitmete inimeste vaate- ja kuuldevälja peaagu, et üleöö. Meedia huvi oli kohene nii kodumaal kui kaugemal, mis tõi endaga kaasa esinemisi mitmetel festivalidel. Praeguseks on videot Youtube keskkonnas vaadatud üle 12 miljoni korra.

Mõne kuuga üllitati veel videosid, maanduti ajakirjaveergudel ja nii ongi Steve ‘n’ Seagulls saanud tuntud nimeks üle kogu Soome.

Täna toimuv kontsert Von Krahlis algab kell 23, uksed avatakse kell 21.

Üritus Facebookis.

Piletid müügil Von Krahlis, hinnaga 10 eurot.

Vaata videost, miks tasub täna kohale minna ja mis on bändis erilist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles