«Eesti otsib superstaari» finalistid annavad Ülemiste keskuses kontserdi ja jagavad autogramme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 5. finaalsaade
«Eesti otsib superstaari» 5. finaalsaade Foto: Erlend Štaub

Kolmapäeva, 13.mai õhtul annavad «Eesti otsib superstaari» finalistid tasuta kontserdi Ülemiste keskuse aatriumis. Pärast esinemist jagavad neli superstaari-kandidaati fännidele autogramme. 

Kell 17 algaval kontserdil esitavad superstaari-saate selleks hetkeks võistlusesse jäänud lauljad pühapäevastes saadetes kõlanud parimaid lugusid. Iga artist esitab neli lugu, finaliste saadab stuudiobänd. Lisaks finalistidele on kohal ka «Eesti otsib superstaari» saatejuht Karl-Erik Taukar, kes hoiab nii kontserdil kui ka saadetes pöialt kõigile finalistidele.

«Sellised bändiga koos väljaspool stuudiot esinemised on finalistidele omamoodi proovikiviks, liikumisjoonised pole ettekirjutatud ning ootamatustega tuleb kohapeal kiirelt hakkama saada. See võib tekitada ehk veidi ärevust,» selgitas Taukar. Ta oli aga veendunud, et kontserdi maksimaalseks õnnestumiseks on oluline pöidlahoidjate kaasa elamine. «Särasilmsed fännid annavad esinemistele õige inspiratsiooni ja meeleolu.»

Tasuta kontserdi järel jagavad «Eesti otsib superstaari» finalistid Ülemiste keskuse aatriumis autogramme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles