Video: Prantsuse uus komöödiafilm räägib naisest, kes tahab prints Harryt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camille Cottin
Camille Cottin Foto: SCANPIX

Prantsusmaal jõudis kinodesse uus komöödiafilm «Connasse: Princesse des coeurs», mis räägib naisest, kes ei viitsi enam tööd teha ja tahab leida endale rikka mehe, kes teda ülal peaks.

Näitlejanna Camille Cottin kehastab pariislannat, kes on saanud 30-aastaseks ja tahab endale mehe leida, kirjutab The Local.

Ta räägib oma unistusest kõrvalistele isikutele, kes soovitavad talle Briti prints Harryt. Prints on jõukas, vaba ja vallaline ning prantslanna suundubki Londonisse.

Naist ootavad ees mitmed koomilised seiklused, kaasa arvatud Kensingtoni palee väraval ronimine ja politsei eest põgenemine.

Näitlejanna sõnul arvas ta, et «hullu» prantslanna kehastamine on väga raske, kuid tema üllatuseks oli see oodatust kergem.

«Kartsin, et mind arreteeritakse juba enne kui ma üldse Kensingtoni palee väravateni jõuan. Olin väraval umbes kümme minutit ja karjusin «Harry, Harry»,» meenutas staar.

Politsei saabus teda maha võtma ning näitlejanna sõnas neile, et ta peab kohtuma prints Harryga. Politsei arreteeris naise ning ta veetis öö kongis. Just seda filmitegijad ja näitlejanna lootsidki.

Film on tehtud tõsielu võtmes ning tegevusse on kaasatud palju kõrvalisi isikuid, kes otseselt filmiga seotud ei olnud.

Näitlejanna püüdis end pakkuda Buckinghami palee valvurite vahetuse tseremoonia koregraafiks ning filmi režissööride sõnul oli hobuste vahel tiirutamine kõige ohtlikumaks stseeniks.

«Mulle kehtestati Londoni palee ratsavalvurite juurde minemise keeld,» teatas prantslanna.

Filmis palkab tema kehastatav tegelane etiketitreeneri, kes õpetab talle Briti kõrgklassi käitumist ja elu.

Cottin on Prantsusmaal tuntud varjatud kaamera sketšidest.

Nüüdne prints Harryst rääkiv film on esimene selline tõsieluvõtmes linateos Prantsusmaal ning see sai nii kiituse kui laituse osaliseks.

Osa peab seda nagu «värskeks tuuleks» Prantsuse kinos, teiste arvates on see sketšikomöödia labane.

Lisaks Prantsusmaale näeb seda filmi ka Šveitsis ja Belgias.

Ei ole teada, kas prints Harry teab, et temast on Prantsuse uues komöödiafilmis tehtud kaadritagune peategelane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles