Pildid: Uksed avas esindussalong LE SALON Tallinn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teispäeval 5.mail avas otse Tallinna südames, Kaarli kiriku ja Toompea vahetus läheduses uksed Eesti esimene LA BIOSTHETIQUE Paris esindussalong LE SALON Tallinn.

Foto: Stan R./Anita Paukson

Tegemist on kogupere iluoaasiga, kus kliendi rahulolu ja lõõgastus on eesmärk omaette.

Salongis kasutatavate LA BIOSTHETIQUE Paris toodetes põimub loodus parima osaga teadusest ning omanäolised salongihooldused annavad võimaluse oma eriala spetsialistidel näidata kliendiga töötades ennekõike loovust ja pofessionaalsust.

Foto: Stan R./Anita Paukson

La Biosthétique Paris kaubamärgi teevad eriliseks ettevõtte ülikvaliteetsete toodete lai valik ja teenused, mis on täpselt suunatud salongi klientide vajaduste rahuldamiseks moe, elegantsi ja elustiili vallas.

La Biosthétique´i meeskond tähistab «Totaalse Ilu Kultuuri» kvaliteetsete juukse-, naha- ja kehahooldustoodete ja dekoratiivkosmeetikaga ning laia valiku teenuste ja hoolitsustega, mis on erakordne kogu ilutööstuses.

Foto: Stan R./Anita Paukson

Professionaalsed hooldused hõlmavad esmaklassilisi juukselõikusi, trendikaid, kuid samas omanäolisi soenguseadeid, kõige õrnemaid juuksevärvimise meetodeid, luksuslikku juustehooldust, jumestust, kosmeetika- ja terviseprotseduure.

La Biosthétique salongi külastusest kujuneb tõeline pidustus: tervituseks maitsev tee, mis loodi spetsiaalselt antud tootemargi jaoks, personaalne nõustamine, peanaha ja käte massaaž, samuti aroomiteraapilised soojad rätikud - muudavad iga külastuse esmaklassiliseks poputavaks kogemuseks. La Biosthétique ilunõustajate kogemused, salongi professionaalsed teenindusstandardid ja hästi sobivad tooted – need kokku moodustavadki Täieliku Ilu Kultuuri, mis iseloomustab antud kaubamärki ja muudab selle eriliseks.

Foto: Stan R./Anita Paukson

LE SALON Tallinn ootab külalisi aadressil Kaarli pst 8, Tallinn. Lisainfo telefonil +372 6363642.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles