Mis on Triin Niitoja säravate juuste saladus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastioni ja Anne & Stiil ajakirja modellikonkurss!
Triin Niitoja
Bastioni ja Anne & Stiil ajakirja modellikonkurss! Triin Niitoja Foto: Viktor Burkivski

Kadestamisväärselt kaunite kiharatega lauljatar Triin Niitoja paljastas oma juuksehooldusnipid ning lemmikud ilutoodete seas.

«Katsun oma juukseid võimalikult vähe töödelda, kuid kuna muusikaäris tuleb soengu sättimist siiski üsna tihti ette, kasutan juuste taastamiseks maske ja juukseõli,» räägib Triin, lisades, et ka tervislik toit ja vitamiinid aitavad ilusate ning säravate juuste püsimisele kindlasti palju kaasa.

Uurides, palju Triin oma juustega katsetanud on, kõlab vastuseks, et seda on ikka ette tulnud. «See on ju põnev: lühemad juuksed, pikemad juuksed, tukk, tukata, tumepruunid, blondid, triibutatud, tumepunased... Just mõned nädalad tagasi värvisingi juuksed heledaks. Kuigi katsetada on alati huvitav ja never say never, siis neoonroheliseks ma juukseid hetkel siiski ei värviks.»

Foto: Erlend Štaub

Küsimusele, millised tooted kuuluvad Triinu iluarsenali, vastab ta, et kauaaegsed lemmikud on olnud L‘Oréal Experti sarja Vitamino Colori šampoon ja palsam ning DAVINES NATURALTECH NOURISHING HAIRBUILDING PAK´i juuksemask ja Davines´ juukseõli. «Testides tooteid Cosmopolitani Iluauhindade žüriis, leidsin endale ka mitu uut lemmikut, näiteks Wella Professionals Elementsi sarja.»

Foto: Erlend Štaub

Triin Niitoja testib uusimaid ilutooteid Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba seitsmendat korda. Lisaks Triinule kuuluvad žüriisse Cosmopolitani peatoimetaja Kelly Kipper, Cosmopolitani ilutoimetaja ja jumestuskunstnik Lana Vallo, muusik ja näitleja Kristel Aaslaid, modell Alexandra Tikerpuu, motoringrajasõitja Anastassia Kovalenko, juuksur Janar Pungar, kosmeetik Inga Kiržanovskaja ja meikar Nele Pandis.

Ühtlasi valitakse Cosmopolitani portaalis ka lugejate lemmikud. 

Auhindade pidulik kätteandmine toimub 21. mail Viktoria peosaalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles