Ansambel Traffic sõidab Türki

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru suvehooaja avamisel esines Traffic
Kadrioru suvehooaja avamisel esines Traffic Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval, 7. mail, asub Eestist teele ansambel Traffic. Euroopa päeva pidustuste raames esinevad nad sel nädalavahetusel Türgis. Kontserdid leiavad aset laupäeval, 9. mail, Haydarpaşa ajaloolises rongijaamas Istanbulis, algusega kell 20:00 ning 10. mail Ankaras, Seğmenler pargis, algusega kell 13:00.

Suurem osa 8-liikmelisest meeskonnast asub teele juba täna, kuid solist Silver Laas jõuab Istanbuli alles kontserdipäevaks. «Lootsin väga, et saan koos teiste poistega minna, kuid paraku olen muude kohustuste tõttu neile laupäeval järgi lendama sunnitud,» kommenteerib Laas. «Samas, usun, et lõbus saab meil nii või naa olema. Näiteks möödunud aastal Aserbaidžaanis oli väga tore,» lisas ta. «Kuigi, Stigiga kohtume vist ainult laval,» naerab Silver Laas, kommenteerides Stig Rästa lühireisi enne Eurovisioonile minekut.

«Taaskord on hea meel, et Trafficule on usaldatud ülesanne Euroopa ja eelkõige muidugi Eesti kultuuri ja muusikat välismaal tutvustada,» sõnas Stig Rästa. «Kuna sõidame kohale poolteist päeva enne kontserte, siis ehk jõuan ka veel heade sõprade keskel korra aja maha võtta, et enne Viini sõitu veel viimast korda hinge tõmmata,» lisas eurolaulik.

Traffic on Eestist ära viis päeva, misjärel lülitutakse vaikselt ümber suvegraafikule, kus ootab ees üle 30 kontserdi.

Hoia end kursis Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles