William ja Kate lahkusid lastega Kensingtoni paleest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja hertsoginna Catherine astusid tütrega avalikkuse ette
Prints William ja hertsoginna Catherine astusid tütrega avalikkuse ette Foto: SCANPIX

Briti prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine lahkusid koos lastega Kensingtoni paleest, et sättida end sisse oma maakodus.

Uhked lapsevanemad ning printsess Charlotte ja tema vanem vend prints George suundusid Londonist umbes 180 kilomeetri kaugusel asuvasse Anmer Halli, kus nad veedavad suurema osa suvest, kirjutab People.

William oli paleest lahkudes autoroolis, Kate kõrvalistmel ja lapsed tagaistmel.

Anmer Hall                                                                                                      Foto:
Anmer Hall                                                                                                      Foto: Foto: Vida Press

Kümne magamistoaga maamaja, mille perekond sai kingituseks kuningannalt, renoveerimistööd jõudsid lõpule eelmisel aastal. Häärberis on õuebassein ja tenniseväljak ning seda ümbritseb suur park.

«See on nagu peen talumaja,» ütles allikas ajakirjale People. «See pole grandioosne, kuid see on suurepärane ja sõbralik keskkond pereelu elamiseks.»

Umbes saja elanikuga väikese Anmeri küla elanikud on noore perekonna saabumise tõttu elevil. «Meil on tore teada, et nad tulevad Anmerisse, kuid me ei kavatse sellest liiga suuurt numbrit teha,» ütles kohalik. «Me ei korralda mingit suurt tänavapidu. Loodame, et nad on siin õnnelikud ja ühel hetkel näeme neid väljas koos printsess Charlotte'iga.»

Foto: Kensington Palace / Twitter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles