Evelin Ilves: Elu ongi täis ootamatusi ning enamasti ei tea me kunagi, mis hetkel olukord meie ümber on täielikult muutunud...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:ABJA: VILJANDI, EESTI, 17JAN08
MULGID KAVATSEVAD ÜHINEDA. Lõuna-Viljandimaa omavalitsuste juhid, riigi ja maavalitsuse esindajad ning teised huvilised pidasid eile Abja kultuurimajas aru Mulgimaa omavalitsuste võimaliku liitumise üle. Teiste hulgas ütles kohaliku elanikuna sõna sekka president Toomas Hendrik Ilves, kellelt pärineb Suur-Mulgimaa moodustamise idee. Pildil Evelin Ilves.
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
SAKALA01:ABJA: VILJANDI, EESTI, 17JAN08 MULGID KAVATSEVAD ÜHINEDA. Lõuna-Viljandimaa omavalitsuste juhid, riigi ja maavalitsuse esindajad ning teised huvilised pidasid eile Abja kultuurimajas aru Mulgimaa omavalitsuste võimaliku liitumise üle. Teiste hulgas ütles kohaliku elanikuna sõna sekka president Toomas Hendrik Ilves, kellelt pärineb Suur-Mulgimaa moodustamise idee. Pildil Evelin Ilves. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinna Lastehaigla Toetusfondi patroon Evelin Ilves kirjutab toetusfondi erilehe veergudel «Heategu tulevikku», et elu ongi täis ootamatusi ning enamasti ei tea me kunagi, mis hetkel olukord meie ümber on täielikult muutunud. 

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

«Ainult tahe annab lootust saada üle, võita. Me peame igast väikesest võidust tundma suurt rõõmu. Ka siis, kui see võit ei ole meie endi, vaid kellegi teise oma,» lisab Evelin.

Pikemalt kirjutab Evelin eriväljaande «Heategu tulevikku» veergudel, mille leiad Eesti Ekspressi vahelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles