ELU24 LIVE/ Külas käisid Avoid Dave ja Kristel Aaslaid

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas neljapäeval, 7.mail kell 12 taas muusikarohke otsesaatega, kui külas oli ansambel Avoid Dave, mille muusika on segatud kokku nakkavatest biitidest ja popmuusikalaadsest kaasakiskuvast meloodiast.

6. aprillil nägi ilmavalgust Avoid Dave'i debüütalbum «Insert Title». Plaadilt pärit singel «What About Me?» sai alguse elektronmuusikute kogunemiselt Baltic Trail ning valmis koostöös Leedu produtsentidega Vaiper Despotin ja Napo.

Laulja-helilooja-kitarristi Taavi Paometsa alter ego Avoid Dave on üks värskema kõlaga artiste Eesti elektroonilises muusikas. Olles aastaid tegev alternatiiv-rokkbändis Aides ning esinenud koos ja kirjutanud lugusid mitmetele Eesti tunnustatud artistidele nagu Ott Lepland, Liis Lemsalu ja August Hunt, võib öelda, et Taavil on selgelt annet segada nakatavaid biite ja gruuve popmuusikale omaselt kaasakiskuvate meloodiatega.

Avoid Dave’i debüütalbum «Insert Title» on soul-muusikast inspireeritud reis elektroonikasse – kaasakiskuvad rütmimustrid, lihtsad ent samas sügavad harmooniad ning Dave’i vokaalid. Tulemuseks on miskit niivõrd isikupärast ja originaalset, et Avoid Dave’i soundi on raske ühegi teise Eesti artistiga võrrelda, samas on selles kõlas miskit ilmeksimatult eestlaslikku.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks Taavi Paometsale kõlab Avoid Dave’i lugudes ka «Padjaklubi» Mišana tuntud Kristel Aaslaidi lauluhääl. Kaasa lööb ka trummar Kaspar Kalluste.

Elu24 Live neljapäeviti kell 12.00. Saadet juhib Elu24 peatoimetaja Anu Saagim!

Foto: Erik Prozes

Anu Saagim tänab Eestimaist moebrändi Denim Dream.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles