Elu24 video! Kairi Rondo asub Volgaga võistlema: tuleb näidata, et ega need eestlased ka kehvikud ei ole

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telenägu, saatejuht ja motosportlane Kairi Rondo esitles Elu24-le oma uhiuut halli kombinesooni ja papusid ning tutvustas lähemalt, kuhu minek.

Telenägu Kairi Rondo rääkis Elu24-le, et läheb sel pühapäeval Pärnusse Superkrossile, kus on ka Volgade sari ning tema asub naiseliku naisena ainsa eestlasena autorooli lätlaste vastu.

«Ammu ei ole enam meeste ja naiste asju samamoodi nagu pole ka meeste ja naiste tööd,» rääkis Rondo, et põnev spordiala on igati okei ka naisele.

«Kes mäletab saadet nagu «Volgadega ümber Musta mere», siis see sama punane auto on ehitatud nüüd võidusõidu masinaks.»

Foto: Facebook

Blond kaunitar astub ise autorooli: «See on niiöelda lätlaste sari, seal on 24-26 osalejat, nendest kõik on loomulikult mehed ja ühtegi eestlast ei ole,» rääkis Rondo, et tuleb näidata, et ega need eestlased ka kehvikud pole, nemad saavad ka Volgasõiduga ilusti hakkama.

Kairi midagi enne võistlusi karta ei oska, sest varem pole sellist asja teinud: «Kui hull see ikka olla saab. Ma olen pool elu motosporti teinud,» rääkis kaunitar, et kuna tegemist on Volgaga, siis tuleb ilmselt mitu päeva enne kätele trenni teha, et rooli keerata.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles