Peda Folk täidab lava noorte andekate muusikutega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Rock 45. NEVESIS
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Paide Rock 45. NEVESIS DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme, 7. mail toimub taaskord traditsiooniline Peda Folk, kus kahel laval astuvad üles 5 tudengibändid, 7 külalisesinejat ja peaesineja Nevesis.

Žürii, koosseisus Tanel Padar, Heidy Purga, Egert Milder ja Saku esindaja Riin Agur, valis välja 5 pealaval üles astuvat tudengibändi, kelleks on: Sounds of September, Attention, Please!,  Moody Ocean, Dream Team ja Luxemburg. 

Žüriiliikme Heidy Purga hinnangul olid kõik lood huvitavad, omanäolised ning erinevad. «Valik oli väga hea, nii üksmeelset žüriid pole laua taga varem olnud,» lisas Tanel Padar.

Lisaks esinevad pealaval Tudengite Eurovisioonil TLÜ eripreemia saanud Eliot Ness, Ocktail ning peaesinejana Nevesis. Vabalaval astuvad üles Dream of Orion, Silver&Anni, Mart Karu oma ansambliga ning Eesti Otsib Superstaari saates tuntust kogunud Annabel Guitar.

Peda Folk toimub 7. mail Tallinna Lauluväljaku siseruumides. Uksed avatakse kell 19.30, kontsert algab kell 20.00. Piletid müügil kohapeal hinnaga 7€, ISIC kaardiga 5€. Sissepääs alates 18. eluaastast. 

Peda Folk toimub sel aastal juba 43. korda, et anda võimalus tudengibändidel oma loomingut laiemale avalikkusele tutvustada. Legendaarne sündmus sai alguse 1972. aastal Tallinna Pedagoogikaülikooli aktiivsete tudengite eestvõtul ning on kujunenud iga-aastaseks traditsiooniks.

Sündmust korraldab Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonna Kultuuriklubi.

Intervjuu Peda Folk 2015 züriiga from Liisi Sepp on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles