Galerii: Ewert and The Two Dragons esitles Pärnus plaati täismajale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 5. mail esitlesid Ewert and The Two Dragons Pärnus rockiklubis Volume täismajale oma uut plaati «Circles».

Draakoneid kuulama tulnud inimesed võisid soojendusesinejana nautida ansamblit Frankie Animal, kelle etteaste pani publiku tõeliselt kuulama ja valmistas suurepäraselt ette peaesinejaks. 

Peale pooletunnist staaride ootamist jõudsid draakonid lavale ning publik võttis neid kohe soojalt vastu. Peale mõnda lugu rääkis bändi kitarrist Erki Pärnoja sellest, kuidas ta on kodulinna tagasi jõudnud ning kuidas nad päeval Sõõriku kohvikus käisid. 

Foto: Madis Sinivee

Lood nagu «Good Man Down» ja «Sailor Man» panid Volume'i täismaja kaasa laulma. Bassist, suurepärastest lugudest ja vapustavast valgusshowst läbiraputatatud publik ei lasknud esinejaid niisama minema, loomulikult nõuti lisalugu - seda nii plaksutamise, hüüete kui ka rütmis jalgade trampimisega.

Foto: Madis Sinivee

Autogrammide jagamise ajal pöördus bändi poole ka neiu, kes soovis saada autogrammi kitarrile. Loomulikult polnud muusikud selle vastu ning kollektiivi kitarrist andis isegi neiule kasuliku vihje instrument üle lakkida. 

Vaata ka galeriist, kuidas Ewert and The Two Dragonsi Pärnu kontsert läks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles